Måndag, seeegt

Japp, då var det måndag igen. Andra skoldagen efter sommarlovet, gissa om man är trött. Fyfan asså.
Måndag som sagt, började dagen med att ha psykologi (tror jag att det var iallafall :o) sedan hade vi svenska.
Efter det trodde jag att det var dags för mat, men nej så besviken jag blev för vi skulle ha matte istället, och jag tjöt av glädje.

Men sen, äntligen, var det dags för mat. Pasta och skinksås, för er som ville veta.
Sedan efter det kom något som skulle komma att ändra min syn på måndagar. Vi kollade schemat, vi såg att vi skulle ha "Information och layout A" och den skulle börja klockan 13.05 och sluta... whaaaat?! (ungefär så var min reaktion) den jävla lektionen slutade 16.10! Vi skulle alltså sitta i ett unket klassrum och i tre fucking timmar och fem minuter, jag avled sju gånger inom loppet på en minut.
Jaha.. kanonkul.
När vi kommer till lektionen då är första uppgiften att ta reda på vad "information och layout a" går ut på. Jaha? Är inte det lärarens uppgift? Men nähene, vi fick googla. Efter en meningslös kvart skulle vi läsa högt vad vi hittat på internet om kursen, meningsfullt (y)

Efter det fick vi en bok med spännande uppgifter, tillexempel skulle man skriva in en text i word och sedan göra den fet. Sådana övningar astt vi med i tre timmar, känns som en väldigt värdefull kurs detta.

Men efter de tre timmarna var skoldagen slut och det var dags för första gympasset på exakt en vecka. Körde triceps, bröst och axlar idag.

Och nu, sist och kanske minst, sitter jag här i min datorstol och är enormt besviken på mitt kära Blåvitt som inte lyckades göra något mål uppe i stockholm mot aporna. MEN, Kim Christenssen, fyfan vilken match och vilka räddningar, räddar IFK vid ett par tillfällen, fyfan. Utan honom hade detta gått åt helvete. Och till sist, Wernblom och Bjärsmyr, saknaden efter er är enorn, återvänd snart! Och Robin Söder, se till att ditt knä läker snart så du kan vara med på plan igen med din snabbhet, teknik och målsinne. Det behövs den här hösten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0