Dagens klipp

En full finne får åka kundvagn ner för en trappa på någon finlandskryssning.
Hans "aaaah" när han åker iväg är vackert XD Skruva upp volymen 


Sjuk..

Varit hemma från skolan idag, ganska skönt faktiskt. Vaknade vid ett och har inte gjort mycket nytta under dagen. Spelade lite Fifa förut, åkte på en rejäl förlust mot Liverpool med 5-2.

Har inte mycket att skriva om, postar denna bild. Go kommentar av Alex Jonsson x)


7/9

Känns som att detta med dagens outfit dog innan det ens kom igång, men nu är det igång igen :D

Blö

Har inte skrivit något nu på nästan en hel vecka, det är illa. Nu ska jag verkligen försöka skriva minst ett inlägg om dagen.

Idag är det måndag. Helgen är nu ett minne blott och jag är på väg att bli sjuk på riktigt. Mått riktigt jävla dåligt hela dagen i skolan, skulle gått till gymmet efter skolan men jag kände mig riktigt dålig. Fick bli att sätta sig på bussen och åka hem.

Satt och lirade Fifa några timmar, startade en ny karriär med Manchester United (vilket känns väldigt fel då jag är i grund och botten en Arsenalsupporter), eftersom min gamla sparfil med Barcelona är helt borta från min xbox's hårddisk :s Väldigt konstigt, blev också väldigt besviken när jag såg de! Något som också gjorde mig besviken var att realeasen på Fifa '10 blivit framflyttad ännu en gång. Nytt realeasdatum är andra oktober.

Det blir nog att vara hemma från skolan imorgon, känns som jag kommer må riktigt jävla dåligt imorgon när jag vaknar

Bara tisdag?

Det är tisdag idag.. det är skönt, för då har de två värsta dagarna i skolan varit. Eller nej, imorgon precis innan vi ska ha idrott, då har värsta delen av veckan varit. Sen är det bara nedräkning till helgen som gäller.

Idag har det varit en fruktansvärt seg dag. Gick upp klockan 06.50 i vanlig ordning, åkte till skolan vid 07.54 och hade första lektionen, engelska, 08.35. riktigt go lektion, vi jobbade inte direkt ihjäl oss. Vi skulle göra en "FBI most wanted"affish.

Sedan efter engelskan hade jag håltimma fram till 11.55, och håltimman tillbringades på gymmet med Hjalle.

Efter gym och lunch hade vi företagsekonomi som var schemalagt fram till 16.10, men vi fick sluta någon gång runt tre, väldigt gött.

Efter skolan följde jag och Jonas med Veronica hem, vilket var mycket trevligt :D

Vad vi gjorde där behövs inte nämnas, men.. Det frambringade många skratt XD



Jonas och Veronica, ni är underbara <3

RSS 2.0